Ett föränderligt pass

 
 
Idag berättade Fio väldigt utförligt för mig att hon vääääldigt gärna vill ha ett föl i magen. Ja jag skulle ju inte tacka nej alltså, ibland är det surt att man inte har köpt sig hästen. 
Började rida i alla fall och hon var pain in the ass och hade bara tankarna på det där fölet. Tro mig det förklarade hon väl. Det var som att rida en stel gammal ridskole häst. Det blev som värst när Skrutten gick förbi. Det är ju hennes pojkvän. Om hon bara visste att han var en valack! 
 
Efter lite tjaffs så släppte allt och vi travade skänkelvikningar och tillslut kunde vi även trava öppnor. Blev övergångar också och hon kändes jättefin. Hade ett fint sug på bettet och hade henne precis mellan hand och skänkel. Tänkte först faktiskt inte galoppera direkt. Dock kändes hon så fin så testade först vänster galoppen och den var helt ren (!!!!!!) hela tiden. Tillslut började hon mjukna och jag fick några steg hit och dit i form. Wow alltså. Höger galoppen var dock inte ren men den var renare och så mycket bättre än den varit. Wow vilket pass. 
Travade av henne låg och lång på en stor åtta och hon var så mjuk och fin. Skrittade av henne efter det. Är så himla nöjd med henne idag!